عدد المساهمات : 1000 نقاط : 2998 النشاط : 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2011
موضوع: لحمة وزحمة ههههههههههههه الأربعاء يونيو 15, 2011 7:40 am
لحم الفخد::
التتبيله بصله كبيره مقطعه رفيع و معصور عليها ليمونه ملح -فلفل ابيض - بهار لحم- جوزالطيب- هيل مطحون ا زبادى ملعقتين خل تفاح زعتر و اكليل الجبل و روزمارى ( او الاعشاب المفضله لديك مطحونه ) ملعقتين كبار صلصه (وركشسترشاير صوص ) ملعقه ثوم مفرى نقوم بتجهيز اللحم و ازاله الدهون و تتبيل اللحم بالخلطه السابقه و تركه لليله بالبراد من بعدها تدخل الفرن ( انا اغرس فى اللحم منبه خاص يضبط للحصول على تسويه جيده )
لعمل الصلصه المصاحبه
سلطه زبادى ( سبق تقديمها )
و صوص :
الصلصه المصاحبه هى الصوص المتساقط من تسويه اللحم احتفظى به و اضيفى عليه ( ملعقه زبد فى طاسه و كوب ماء و 2 ملعقه دقيق + بهار ابيض و ملح و فص ثوم و مكعب مرق و تذاب كلها و تعاد على النار مره اخرى للحصول على صلصه تصاحب اللحم )