المقادير(دي للطبقه الخارجيه)
ربع كيلو لحم مفروم
ربع كيلو برغل منقوع في ميه لغايه اما يكون طري يعني حوالي ساعه وتصفيه كويس جدا
بصله
توابل (ملح وفلفل وقرفه وبهارات لحم) ممكن عودين بقدونس حسب الرغبه
وبعدين بقه نحط المكونات دي في المفرمه ونفرمه جامد تكون عجينه كده
ودي شكلها بعد ما اتفرمت
نيجي بقه للعصاج
ربع كيلو لحم وبصل وبهارات
نشوح البصل في الزيت لغايه اما يصفر ونحط اللحمه والبهارات
ودي بعد ما استوت
نحشيها بالطريقه دي تحطي العجينه على ايدك وترقيها وتحشيها لحمه معصجه وتقفليها ده شكلها
بعد كده تحطيها في الفريزر نص ساعه
وتحمريها في زيت غزير وساخن جدا (يعني تكون كلها في الزيت )
وده الشكل النهائي
ممكن تحطيها في الفريز وتطلعيها وقت ما تعوزيها وتحمريها في الزيت على طول
يارب موضوعي يعجبكم
عايزه منكم دعوه حلوه