المقادير نبتدى فراخ مخليه مقطعه شرايح ويفضل صدور-عشان التتبيله بصل مبشور وملح وفلفل اسمر وممكن تحطى شويه توابل من عندك حسب رغبتك جربى ممكن تحطى شويه جوزه طيب- ليمونه كبيره وسيبى الفراخ تتبل فيها ساعتين فى التلاجه-الحشوه عباره عن (جبن شيدر مبشور وزيتون اسود مقطع صغير)
نحشى قطع الدجاج بالحشوه ونلفها بحيث نخبى الحشوه جواها بعدين نغطيها بدقيق ابيض ونكون محضرين بيضه مخفوقه مع شويه فلفل اسود ونمررها فيه بعد كده ندحرجه فى دقيق البقسماط وهكذاااااااااا..... حتى انتهاء الكميه
بعد كده نكون مجهزين زيت غزير بيغلى ونضع فيه كرات الدجاج وبعد ما تحمر تقدم على طبق وتجمل بالبقدونس وبالهناااااااااا