هو انا ليا طريقة في تحضير عصاج اللحمة المفرمة بس بجد هتلاقوا اختلاف كبير
بصوا بقى انتي عندك اللحمة المفرومه اهه تقومي بقى تقطعي بصلة او اتنين على حسب الكميه تقطعيها صغير خالص على اللحمة وبعدين تدعكي اللحمة مع البصل وتضيفس شوية فلفل اسمر وشوسة ملح وتدعكيهم مع بعض وبعدين تقومي تسيبيهم ساعتين كده
وبعدين تجيبي الحلة اللي هتعمليها فيها وتحطي كمية سمن مناسبة بس اوعي يبقوا قليلين معقولين يعني وبعدين حطي اللحمة اللي انتي محضراها لحد ما تستوي
والعصاج ده يصلح لاي اكلة مكرونة بالباشميل لسان عصفور باللحمة المفروةم او اي حاجة بتستخدمي فيها اللحمة المفرومه