اولا احمسي البصل الابيض مع شوية زيت والملح والبهارات ثم اسكبيه في الصينية كطبقة اولى
ثانيا نغسل البصل الاخضر ونحمسه ثم نرفعه من على النار....
ثالثا.. نغسل السمك ونضيف زيت زيتون في التاوة.. او الطاسة ونضع السمك ونضيف المقادير الباقية على الوجه الاول من السمك ثم نقلبها ونضيف على الوجه الثاني واذا تحمر الوجهين نصفه في الصينية على البصل الابيض وتضيف البصل الاخضر على الوجه وندخلها الفرن نص ساعة ثم يوكل بالخبز او مع الارز ....
وده شكل الصينية بعد السواء .......
والطبق ده لأول واحدة ترد على الموضووووووع ......ههههههههه