المقادير
نصف كيلو بازنجان رومى
ربع كيلو لحم مفروم
بهارات وملح
ربع كيلو عصير طماطم
5 حبات فلفل أخضر
فصين ثوم
الطريقه
يقشر البازجان و يحمر فى زيت هو والفلفل الاخضر ويصفى من الزيت
ثم نجهز اللحم المفروم ونبشر عليه بصله صغيرة ونضع ملح وفلفل ونتركه قليل على النار
وبعد ذالك نحمر الثوم فى ملعقه سمن ونضع عصير الطماطم والبهارات والملح وبعد ما تغلى نضع البازنجان والفلفل ثم اللحم المفروم
ونضعه فورا فى الفرن ومجرد ما تحمر نقدمها وهى ساخنه
هاااا ايه رأيكم طبعا سهله وجميله و أنا بمووت فيها وهى حراقه