المقاديراحباااااااااااااطمظبوطة جدا)(دي مقادير نص كيلو مكرونة وتلت كيلو لحمة)
1.نص كيلو لبن
2.ست معالق دقيق
3.معلقتين سمنة
4.ثلاث بيضات
5.ملح وتوابل
الطريقة(مفيش أسهل من كده)
1.ضيفي اللبن عالدقيق وقلبي على نار هادية لغاية ما يلفوا ويتجانسوا
2.لما يتجانسوا تماما وتوصلي للقوام المطلوب ضيفي معلقتين السمنة وارفعيها من على النار
3.لما يبردوا شوية ضيفي البيضتين واضربيهم بالمضرب الكهربائي
4.ضيفي الملح والتوابل اللي تحبيها
5. البيضة التالتةضيفيها في الآخر على وش الصينية بعد ماتضربيهاكويس
(ملحوظة:البيضة اللي عالوش ممكن تضيفيلها فانيليا وانتي بتضربيها بتخلي ريحة الصينية تحفة
ولو بتحبي الجبنة ضيفيها في الآخر)
وبالهنا والشفا