انا مش هاقولكم على مقادير دى حاجه حسب الكميه اللى انتى محتاجاها....
خضار على حسب الرغبه بس بيكون غالبا جزر _كوسا_بطاطس-قرنبيط - بروكلى-مشروم
بتجيبى صدور الدجاج تغسليها وبعد كده تتبليها بملح وفلفل- جوزه- الطيب- قرفه -صويا صوص وليمون
تقطعى الخضار صوابع كله مقاس بعضه على قدر المستطاع وبعد كده تسويه على البخار
وبتكونى انتى من جهه اخرى قطعتى بصله كبيره سلايس وتدبيلها فى الزيت مش تحمريها بيكون لونها اصفر وبعدين تضيفى الدجاج مع التقليب وتتركيه على النار الى ان ينضج بيكون الخضار استوىتضفى عليه ملعقه زبده وتقلبيه مع الدجاج ضيفى صويا صوص لان دى بتديله طعم هايل وملح اذا احتاج
بيتقدم مع ارز مطبوخ بالطريقه التقليديه وتقدميه برده حسب رغبتك انتى
بس انا بقدمه الارز مع الخضار فى طبق واحد بيكون الخضار جنب الارز