بحط حلة علي النار وبحط فيها زيت وسمنة ولما السمنة بتسيح احط البصل اللي مقطعاه صغير وادبلها شوية وبعدين احط الفول عليها واقلبها كويس جداااا وبعدين اغطي الحلة وهدي النار شوية واسيبهم علي النار شوية بس كل شوية اقلب اصل يتحرق ودي صورته
وطبعا نسيت اقول اننا نكون غسلين الفول كويس المهم بعد كده نزود عليه مية او لو عندك شوربة يكون احسن وبيكون كده
وطبعا نظبط ملحه ونحط عليه فلفل اسمر ولما يستوي نطفي عليه ودوقي بقي احلي فول نابت كانك واكلة كيلوا لحمة لوحدك لانه مفيد جدا وبديل للحمة وتغير برده يلا مش هوصيكم بالدعاء