بصووووو بقا الصور هتحكي عن نفسها وانا هرغي معاها شوية هههههههههههه
اول شيء الوجبة كانت عبارة عن (دجاج كنتاكي_ارز بالكاري_بطاطس محمرة_طبق مقبلات(كاتشب ـ مايونيزـ موستارد)
اول شيء لما جت لي الفكرة قمت بالليل وطلعت نص فرخة تفك علي مهلها وبعدين تبلتها وبشرت عليها بصلة ومعلقة صلصة ومعلقتين دقيق
وحطيتها في التلاجة للللللحححححددددد مرحلة الطبخ اللي لازم تكون سخنة فيها:
وطبعا جهزت البطاطس ونقعتها في المااية والملح شوية وقبل القلي رشي عليها
حبة دقيق انت ونظرك وشطارتك بقا مع حبة ملح وهطلع النص مقلية واجمل والله
وبعدين نيجي للارز بالكاري حبيب الملايين انا اول ماتجوزت كرهني في حياتي عشان جوزي كان بيحبه ونا كنت بعك بصراحة
اول مرة اخد وصفة واضيف عليها بصماتي بقا بقا ولا اروع من كدا والله وبشهادة الشهود...ندخللللل علي الطريقة
يعني تلت او اربع كوبيات دا كان بالنسبالي -بصلة كبيرة مبشورة-وجزرة
مبشورة -طمطماية مقطعة صغنتت_قرن فلفل حامي او بارد اللي تحبوه طبعا انا
عملته حامي وكان
تحفة ماقولكوش طبعا _ولو عايزة تحطي قرن فلفل احمر بردو انت واختيارك-وبهارتك ملح وكاري...
اهم حاجة بقا في الطبخة انك تنقعي الرز ربع ساعة علي الاقل في ماية دافية...دا قبل ما تحطيها علنار
1-تدبلي البصل المقطع في حبة زيت او سمنة اللي تحبيه وتحطي بقا جزرك وطماطمك وفلفلك شوية تقلبتين كدا
وتزودي بقا كوبيتين مايا تسبيهم يغلو كويس علشان البصل يستوي.0واكيد طبعا
علي المايا هتحطي معلقة ونص كاري حسب رغبتك...وووبعدين تحطي الرز المنقوع
بس قبل الرز حطي مكعب مرقة هيخلي ريحة الرز بقا قالبة الدنيا والله هتاكلوه من علنار.....زي كدا
واثناء ما الرز بيستوي جهزت الطبقين الحلوين دول (كاتشب ومايونيز وموستاردة)
وبعدين بقا طلعت الفراخ بالخلطة وبدرتها بالدقيق تاني وحطيتها في الزيت ووطيت عليها وغطيت
ما خدتش وقت لاني كنت مقطعة الصدر حوالي 4حتت صغيرة عشان ماتخدش وقت فلسوي
وبعدين حمرت البطاطس حبيبة الملاييين
وطلعتها تصفي زيتها وحطيت النص فرخة متقطعة