اولا كيلو سمك طازج
كوب ردة<نخالة>
ملح وشطة وكمون
4فصوص توم مفروم
معلقتين زيت لتر ماء
صاج او صفيحة او حتي شياطة اللي بنحطها تحت الحلة علي البوتجاز
نغسل السمك ومنقشرهوش ولا نفتح بطنه ولا نقص زعانفة ونقلبة في الردة<النخالة>لحد مايتغطى تماما
نسخن الصاج علي اعلي عيون البوتجازلحد ما تسخن وتطلع دخان ونحط عليها السمك جنب بعضة دقيقتين ونوطي النار شويه 5دقايق ونقلب السمك علي الناحية التانية ونسيبه 5 دقايق كمان ونكون محضرين قالب عميق حاطين فيه الماء والتوابل والتوم والزيت نطلع السمك ونحطه فية بسرعة 5 دقايق وبعدين نشيلة ونحطه فطبق التقديم وااااااااااااااو