بعد ماتقعي الافخاد في ماية وملح وخل لمدة 10 دقائق بتغسليها كويس وتكسري البيض في طبق وتحطي نص كمية البهارات وتروبيهم كويس وتنقعي الفراخ فيها لمدة نص ساعة
وبعدين بتجيبي طبق تحطي فيه الدقيق والنشا وباقي كمية البهارات وتخلطيهم كويس وممكن تدوقيه يمكن يكون ناقصه ملح وتجيبي كيس وتحطي فيه خلطة الدقيق دية وتحطي الافخاد واحدة واحدة في الكيس وتمسكيه بايديك من فوق وترجي الكيس علشان تختلط الفخدة بالدقيق وتكوني محضره الزيت على نار متوسطة وتقلي الافخاد وسبيها لغاية مايبقى لونها دهبي وطلعيها وكولي وبالهنا والشفا وادعولي