الطريقه
نضع
الشربات او القطر على جوز الهند نقلبهم كويس جدا ثم نضعهم فوق فرخ قمر الدين ونضع فذدق ننثره فوقهم ونلف جامد ليصبح بشكل رول وندخله الثلاجه يوم يجمد ثم نقطعه
شكل اخر على شكل سندوتش
نفس المقادير السابقه ولاكن بدل الفذدق نضع زبيب
الطريقه نجضر
صينيه مربعه ونضع فرشه قمر الين ثم نضع جوز الهند الذى مزجناه بمعلقه شربات تقيله ثم ننثر فوقه الزبيب ثم نغطى بطبقه من قمر الين ونضغط عليه ليتماسك ثم نضعه فى الثلاجه يوم ونقطعه بعد ذلك بشكل سندوتش
الجوزيه
المقادير
كوب واحد من
الدقيق 2كوب جوز هند علبه لبن مكثف
كوب فريش كريم 3بيضات كوب من الماء
باكو بيكنج بودر كوب زيت ذره
الطريقه
نخفق البيض ونضع عليه اللبن المكثف ثم الفريش كريم مع الضرب بمضرب السلك ثم نضع الزيت ثم الماء ثم جوز الهند والدقيق وباكيت البيكنج بودر
نقلبهم جيدا ونحضر صينيه مدهونه ونصب فيها الخليط وندخله
فرن ساخن بدرجه حراره 180 لمده نصف ساعه ولما نطلعه من الفرن نتركه يبرد تماما ثم نقطعه مثلثات وكل سنه وانتم طيبين وبخير
منقووووووول