اولا يا حلويين هتقطعوا الفراخة بعد غسلها غسلا مبرحا حتى تستغيث وبعدين تقطعيها ل9 قطع حلويت كده وتقومى متبلاها بالتتبيلة الرهيبة وهية
(ملح-فلفل-كارى-شطة على حسب الرغبة -كاتشب- مستردة- زبادى-بابريكا-بصل مفروم)وبعديت تدعكيها بالتتبيلة كويس وتسيبيها فى التلاجة من بالليل علشان تتشربها كويس ولو مستعجلة ممكن ساعة بس كل ما كان اطول كل ما كان احسن
بعد ما تخرجيها من التلاجة حطيها فى صينية ورشى عليها معلقتين زيت زيتون وغطيها بالفويل ودخليها الفرن لحد ماتنزل ميتها هتكون استوت انشاء الله
لما تتاكدى خلاص انها استوت تحطى على الوش معلقتين زيت زيتون ودخليها الشواية شوية لحد ماتحمر بعد كده غطيها بالفويل تانى لحد ماتبرد شوية علشان ما تنشفش وبالهنا والشفا يارب