المقادير ربع ك جمبرى مقشر صغير - ربع ك جمبرى بقشره كبيره - ربع ك سبيط - كابوريا بعدد افراد الاسره - ربع ك سمك فيليه - حزمه بصل اخضر - عصير طماطم - 5 فص ثوم - جنزبيل اخضر او مطحون - فلفل اخضر - ملح - كمون - ليمون
الطريقه =
نقطع البصل والفلفل وندق التوم والجنزبيل سويا ونسخن شويه زيت فى طاسه عميقه ثم نضيف البصل وشويه ملح وفلفل اسود ثم خليط التوم وبعدين الفلفل ثم نضيف السمك المقطع الى شرائح متوسطه ولما الميه تنشف نضيف الجمبرى والسبيط ثم الكابوريا المسلوقه ونقلبهم شويه ثم نضيف الطماطم والملح والكمون وندخله الفرن لمده 25 دقيقه و نزينه بالليمون وبالهنا والشفاء