4 وحدات سمك بورى او مياس بس يكونوا مدملكين
1 فلفة حمراء +1 فلفلة صفراء +1 فلفلة خضراء
3 بصلات حجم متوسط
3 حبات قوطة حمراء
(الطريقة )السمك يتغسل ويتنضف كويس جداا
نعمل خلطة من التوم المفروم +ملح+كون + فلفل اسمر كلهم بمعيار واحد يعنى مقدار معلقة اكل ونحشى السمك من جوا كلة ونقطع السمك كل سمكة 3 قطع يعنى ها يبقى عندنا الراس والجزع والديل
كلة يتحشى والى يفضل من الحشو ندعك بية ضهر السمكة من فوق نجيب
البصل ونقطعة دواير حلقات والفلفل كلة والقوطة كلة على بعض ونحط لة شوية ملح وفلفل وكمون وندعك كل دة مع بعضة ونجيب الصاج الى بيدخل على قد الفرن بتاع البوتجاز ونرص الخلطة دى كلها ونسيب منها شوية ونرص السمك كلة وباقى الخلطة فوق السمك ونرفعها على النار شوية وبعد كدة يدخل الفرن علشان الوش ياخد لون