بسم الله الرحمن الرحيم
اولا نبدا بالطريقة انهاردة جيبلكوا طريقة عمل
سمك فيلية وجمبري فيلية باسهل صوص وبالصور طبعا
لاني بصراحة بحب اوي المواضيع الي فيها صور فقلت اصور ليكم بس امانة عليكم
لا تنسوا الدعاء ثم التقييم نفسي اخد اي وسام من الادارة
لا تنسوا التقييم
اولا بنحضر المكونات ::توم مطحون ونطحنة في ا لطبق
وبعدين نعصر علي الليمون
وبعدين نضع بيضة
وبعدين نضع التوابل ملح +فلفل+كمون+نعناع+جنزبيل+كاري
ونقلب
وبعدين نضع ملعقتين دقيق وشوية مية صغيرين ونقلب
وبعدين نجيب السمك الفيلية ونحضر كيس كبير
نضع كل المكونات دي في الكيس بالشكل دا
ونضعة في الثلاجة لمدة 2 ساعة
نيجي بقي لمكونات الجمبري هي هي مكونات صوص السمك الفيلية بالضبط ونضعة في كيس
بردوا في الثلاجة لمدة ساعتين ولو قبلها بيوم كامل يبقي افضل دا شكل الجمبري في الكيس
بعد كدا نحضر البقسماط ونفضي كيس السمك طبعا من غير الصوص
ونقلبة في البقسماط
ودا شكل الجمبري في البقسماط
ونحمرة في حلة التحمير وطبعا زيت غزير عشان يقرمش
ودا السمك الفيلية لما نضعة علي البقسماط
وفي حلة التحمير بردوا علي فكرة مش بياخد اكثر من 2 دقيقة
دا شكل الجمبري بعد لما يخلص خالص
ودا السمك بعد لما خلص
وطبعا لا ننسي الرز الاحمر
ولا ننسي سلطة الطحينة
ولا ننسي السلطة الخضراء
وبالهنا والشفا ويارب يعجبكم ولا تنسوا الدعاء