بطروخ
عدد المساهمات : 1000 نقاط : 2998 النشاط : 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2011
| موضوع: الفسييييييييييييييييخ الحقوا الثلاثاء يونيو 14, 2011 1:21 pm | |
| كيلو سمك بورى متوسط الحجم كوب خلكوب ملحكوب زيتنص كوب شطه<او بابريكا لو مبتحبوش الحامىنبدا بقى نحط البورى في كيس ونسيبه في بلكونة او اى حته مكتومه 3 ايامسدو انوفكم بقي نمسك الفسيخ وندقه بايد الهون مش قوى يعنى بس المهم نطريه في ايدنا كدا الخطوه دى مهمه اوى عشان لما يتملع يبقي طري من جوا مش مخشبونحط تحت الخيشوم بتاعه معلقة ملح كبيرة من هنا ومن هنا ومعلقة شطه صغيرةونمسحه من بره بملح خفيف ونحطه واقق في برطمان بلاستيك او زجاج بحيث تبقي راسه فوق وديله تحتونحط الزيت والخلواوعو تحطوا ماء هو هينزل مايه ومتنسوش الخل هو اللي بيدى للحم اللون البمبى الجميلويقتل الميكروبات ونقفل كويس ونسيبه من اسبوع الي 10 اياموبعدين واااااااااااااو احلي فسيخ يا سلم بقي مع الطحينه والسلطة الخضرا وعيش سخن | |
|