عدد المساهمات : 1000 نقاط : 2998 النشاط : 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2011
موضوع: اوعي والفراخ اليوناني والعبي بالفراخ شويه الثلاثاء يونيو 14, 2011 11:49 am
نجيب صدور فراخ ونعملها بانيه عادي خالص زي الكنتاكي لو قريتي موضوعي اللي قبل كده وبعد مانقليها نحطها في صينيه ونرش عليها جبنه موزريللا او شيدر مبشور ونحط علي الجبنه حلقات طماطم وبصل ندخلها الفرن لحد ما تسيح الجبنه علي الفراخ بس نار هاديه علشان الطماطم والفراخ ما يتحرقوش لما تخلص نقطعها علي قد نص كف اليد وتتاكل مع الخيار المملح والسلطه اللي انتي عاوزاها جربوها هايله اوي وياريت تقولولي عملتو ايهايميلي