اولا تجيبي عمود لحمه دا لو عاوزه تعمليها روز بيفتتبلي اللحمه ملح- فلفل- بهارات لحمه- زعتر - ورق لاوروتلفي عمود اللحمه كويس بورق المونيوم وبعدين تربطيه بحبل او خيط طخين تجيبي صينيه وتقطعي فيها بصل وجزر وكرفس وتملي نص الصينيه ميه عاديه تحطي عمود اللحمه علي الحاجات دي ومش شرط تغسلي الخضار ده لانه مجرد بوكيه جارنيهتدخلي الصينيه الفرن علي 170 درجه وممكن اقلتعرفي ان اللحمه استوت عن طريق السكينه اغمسيها في العمود لو طلعت دم تبقي لسه لو طلعت حاجه عامله زي الميه او الزيت تبقي استوت بس ملحوظه اللحمه البارده بتبقي ميديام مش ويلدن يعني لونها روز بعد ما تستوي طلعيها وبرديها وبالهنا والشفا