عدد المساهمات : 1000 نقاط : 2998 النشاط : 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2011
موضوع: أسهل فراااااااااخ.............. الإثنين يونيو 13, 2011 9:21 am
هاتى فراخ صحيحة واقطعيها من النصف بالطول تبليها ببصل مبشور ناعم اوى وعلية ملح فلفل اسود لمون خل وشوية بهارات اتركيها ساعة لا تقل عنها وممكن تزيد بس ادعكى الفراخ بالتتبيلة كويس اوى ضعى الفراخ فى صاج فى الفرن وحطى عليها نقطة زيت زيتون وبعد ما تتشرب من ميتها افتحى الشواية عشان تتشوى اكتر وتاخد اللون تقدم مع السلطة و الارز الابيض