ايه
أفخاد الدجاج على الطريقه الهنديهالمقادير6 أفخاد دجاج منزوعه الجلد
بصله كبيره مقطعه ارباع
قرن فلفل حار (اختيارى)
6فصوص توم
قطعه زنجبيل (انا حطيت بودره)
2 ملعقه عصير ليمون
علبه زبادى
2 حبه كبيره طماطم مفرومه
2 حبه كبيره طماطم ارباع (انا ما حطتش كفايه بقى طماطم هههههههههه)
ملعقه كبيره صلصه
كوب ماء او حسب سمك الصلصه
التتبيله ملعقه كبيره بابريكا _ نص او ملعقه قرفه _ ملعقه كسبره _ملح وفلفل وشطه
الطريقه 1_نضع فى الكبه البصل والتوم والفلفل والزنجبيل ونفرمهم جيدا ثم نضيف نص التتبيله ونص الزبادى والليمون ونقلبهم جيدا ونتركهم على جنب
2_نضع باقى التتبيله وباقى الزبادى على بعض ونقلبهم جيدا ثم نعمل شقوق عللى
سطح الافخاد لتتشرب التتبيله ونقلبهم فيها ونضعها فى التلاجه شويه
3_نضع فى الطاسه ماده دهنيه وننزل فيها الافخاد ليصبح لونها ذهبى ثم نرفعها
ونضع مكانها الخلطه اللى سبنها على جنب دى ونحمصها لحد ما ريحتها تتطلع ثم
نضيف الصلصله والطماطم والافخاد والميه ونغطيها ونتركها تستوى
وممكن تقدميها مع رز او مكرونه وممكن على راى اخويا تعمليها حشوه فى الكريب لانه كال زيها بره