طريقة عمل الكانيلونى التحفة يلو هتاكلو صوابعكم وراه
2 مشترك
كاتب الموضوع
رسالة
سمكة25
عدد المساهمات : 321 نقاط : 941 النشاط : 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2011
موضوع: طريقة عمل الكانيلونى التحفة يلو هتاكلو صوابعكم وراه الأحد يونيو 12, 2011 8:33 pm
الطريقة
1-يضرب البيض مع الملح والفلفل الاسمر ثم يخلط بالدقيق والبن بدون اي تكتلات به 2-نضع طاسه صغيره علي النار وبها نقطه من الزيت ثم نصب بها ملء ملعقه كبيره من الخليط بحجم الطاسه ونهدء النار عليها حتى نلاحظ ظهر فقاعات فنقلبها علي الوجه الاخر لينضج وهكزا حتي ينتهي المقدار 3-بعد زلك نضع علي طرف كل دائرة ملء معلقه من الحم المفروم ونبرمها ثم نرصهم في صينيه بها ملعقة سمن 4-ندهن الوجه بعصير الطماطم ونرش عليه الجبنالرومي المبشور 5-ندخل الصينيه فرن حار حتي يحمر الوجه وتستغرق حوالي 1\2 ساعه 6-يقدم الكانيلوني مع شرائح الطماطم والخيار والجزر وبالهنا والشفا