عدد المساهمات : 321 نقاط : 941 النشاط : 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2011
موضوع: كيفية تخزين احلي ملوخية طعم ولون الإثنين يونيو 13, 2011 7:47 pm
اولا بنجيب الملوخية اول مبترخص لية علشان مينشفش المية الفيها ونقطفها وبعدين نغسلها وبعدين نحضر حلة مية كبيرة نسيب المية تغلي وبعدين نحط فيها معلقتين كبار سكر ورشة ملح والمية غلت هاتي الملوخية المعاكي كلها وحطيها مرة واحدة تغغلي غلوة بس اوعي تغطي عليها لانك لو غطيتي عليها هتسود تكوني محضرة ماية من الحنفية ومصافي تجيبلي الملوخية تحطيها في المصاففي وشغغلي المية من الحنفية عليها لغاية متبرد صفيها من المية وكانك بتعصريها زي الطماطم في المصفه تنزلي المية الزيادة الفيها وتجيبي الكبة او الكتشن ماشين وتحطيها وتخرطيها بالسكينة الحامية الفي الكتشن وبعدين تخرجيها وتحطيها في طبق بلاستيك وبالتوالي لغغاية متخلصي الكمية وبعدين تستني تبردد شوية وتخدديها بالكبشة وتحطي في الاكياس بتاع الحفظ وبعدين تطبطبي علي الكيس لغغاية متطلعي الهواء وتبططي الملوخية بقي زي الكيس بتاع برة اقلبي نهاية الكيس واقفلية او بغالق الاكياس اقفلية وبعد متخلصي علي الفريزر علي طول او الديب فريزر والله هيسالوكي بتعمليها ازاي انا بقي مش طالبة غير تدعوا ربنا يشفيني وتقيموا الموضوع والله يا بنات خضرة ججددا لغاية اخر وقت واخر كيس والتجربها بعدد اذنها تدخل تقول لاخواتنا علشان يستفيدوا وعلي فكرة دية طريقة شركة تففريز في ايطاليا مش اختراع يعني فاطمنوا وجربوا واي سؤال في التخزين انا موجودة وتحت امر اخواتي
http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1طريقة الاكل بقي:- اولا شوية مية في حلة مكعب مرقة دجاج او اتنين سبية يغلي وبعدين تكوني مطلعاها علشان تفك شوية وبعدين حطيها في الحلة وتوطي النار لغاية متكون كلها سايبة واطفي النار ولو عملة فراخ او لحمة حمريها في السمنة وبعدين حطي الثوم ولففيه شوية وبعددين الكزبرة وبعدين علي الملوخية عدل وتشيها فيها وكلي احلي واروع ملوخية طعم ولون وريحةخضرة خضرة يعني لو سمحتي ارجوكي سيبي رد علشان الكل يستفادلكل واحدة هتكتب رد