اثنين كارع بتلو مسلوقة -- ربع ك حمص مسلوق -- فصين ثوم -- اثنين كوب عصير طماطم -- فلفل حار
بصلة كبيرة -- زبدة او زيت -- ملعقة كمون -- ملح وفلفل وكرات اخضر
الطريقة --- يقطع البصل والثوم ويشوح فى الزيت او الزبدة حتى يصفر ثم يقطع الفلفل
الحار ويضاف للبصل ثم ينزع العظم من الكوارع وتضاف للخليط هى والحمص المسلوق
والتوابل والكرات والطماطم وشوية شوربة ويترك عشر دقائق ويصب فى قارب ويدخل الفرن حتى يحمر الوجه وبالهنا اه تتاكل سخونة علشان الكوارع بتتلذق