جروب الحب
مرحبا بكم معنا في منتدي جروب الحب
شرفتونا
جروب الحب
مرحبا بكم معنا في منتدي جروب الحب
شرفتونا
جروب الحب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جروب الحب

الحب المرأه الرجل الطفل مواضيع عامه فرفشه رياضه اللعاب
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
مواضيع مماثلة
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» شركة عزل البدروم من المياة الجوفية والصرف الصحى 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:36 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة تدعيم الاسقف والاعمدة الخرسانية المتأكلة من الصدأ 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:32 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل أبار الاسانسيرات وأحواض الزرع 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:30 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل تسريب المياة والرطوبة 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:24 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل المخازن وغرف الغفير للبدرومات 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:22 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:21 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل الاسطح من الحرارة ومياة الامطار 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:20 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل خزانات المياة 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:19 am من طرف مهندس/سلامة

» شركة عزل حمامات السباحة 01004289523//01227143270
بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالخميس ديسمبر 01, 2011 11:17 am من طرف مهندس/سلامة

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث

 

 بوفيه سلطات بيتزا هت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سمكة25




عدد المساهمات : 321
نقاط : 941
النشاط : 0
تاريخ التسجيل : 12/06/2011

بوفيه سلطات بيتزا هت Empty
مُساهمةموضوع: بوفيه سلطات بيتزا هت   بوفيه سلطات بيتزا هت Emptyالثلاثاء يونيو 14, 2011 10:23 pm

[b][i][b][i][b][i][b][i][b][i][size=25][b][i][size=25][size=21]تعالوا شوفوا وقولوا رايكم

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969930195057



اول حاجه انا عن نفسي باحبها جدا وبتعجب كل الناس هي

[size=25] سلطه الكول سلو


بوفيه سلطات بيتزا هت 1284398452

الطريقه كرنب مبشور او متقطع قطع صغيره +جزر مبشور
يضاف لهم الصوص وهو عباره عن
مايونيز + زبادي + خل + سكر + رشه ملح خفيفه قوي +شويه لبن صغيرين قوي


تكات نوسه

1- في طريقتين للكول سلو الطريقه الاولي بتبقي طريه شويه زي بتاعه كنتاكي تحسي كان الكرنب مسلوق لا هو مش مسلوق
هاقوللك علي السر
بتقطعي الكرنب طبعا صغير قوي علي قد ماتقدري
وترشي عليه السكر وذره ملح صغيره قوي
وتحطيه في مصفه
السكر والملح هايخلوا الكرنب ينزل الميه بتاعته
هاتستغربي من كميه الميه اللي نازله منه
وده بيخليه بعد كده يبقي طري ويشرب كويس من الصوص

الطريقه التانيه انك بتسيبي الكرنب زي ماهو وبيبقي مقرمش
ده بقي حسب زوقك انتي


2 - بالنسبه للصوص في ناس بتحط مايونيز بس
لكن انا بصراحه مش باحب ااكل معلقه مايونيز كامله كده في بقي
فباخفف المايونيز شويه بالزبادي مع شويه لبن حليب او لبن رايب
كده بيكون احلي واخف وكمان مش مكلف وخصوصا في العزومات باعمل منها كميات كبيره لانها اول حاجه بتتنسف


3-ممكن استبدال السكر بالعسل النحل بيدي طعم احلي

4- في حاجه اسمها باتر ميلك بتدي طعم احلي واحلي لو متوفره ممكن نضيفها او بدالها الكريمه اللباني او مش لازم خالص
بس كل دي حاجات بتدي طعم كريمي رائع

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

الروس سالاد

بوفيه سلطات بيتزا هت 1284398551

هي عباره عن خضار مشكل فاصوليا وجزر وبسله مسلوق
ويوضع عليه نفس الصوص بتاع الكول سلو


تكات نوسه

1- انا باجيب كيس خضار بسمه مشكل بدل وجع القلب يا دوب بيتسلق في ميه وملح

2- لازم نطلع الخضار علي ميه ساقعه فيها تلج فورا علشان يحتفظ باللون الاخضر الجميل
وده عامه مع اي خضار اخضر

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

سلطه البطاطس بالمايونيز

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969910416586

بطاطسايه مقطعه مكعبات ومسلوقه في ماء وملح
نضع عليها مايونيز +سكر+ خل + توم مفروم


تكات نوسه

1- السلطه دي طعمها بيبقي زي التوميه باظبط لان فيها توم ومايونيز وبتبقي جميله جدا جدا

2-لازم نقطع البطاطس قبل مانسلقها لان لو سلقناها صحيحه مش هانعرف نقطعها مكعبات وهاتتفرفت مننا

3- لازم البطاطس تكون سخنه يعني نصفيها من ميه السلق ونحط عليها علي طول المايونيز وباقي امكونات
علشان البطاطس وهي سخنه بتشرب اي حاجه تتحط عليها لكن لو بردت خلاص بتقفل المسام بتاعتها
وده بينطبق علي اي وصفه للبطاطس


4- ممكن نضيف بقدونس مفروم ونقلبه معاها وده حسب الزوق

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

سلطه المايوتشب
هي عباره عن مايونيز +كاتشاب مخلوطين مع بعض وبيكون لونها بمبي فاتح


سلطه الطحينه

طحينه + زبادي + توم مفروم+ ملح وفلفل وبابريكا+ خل ولمون
يمكن التخفيف بالماء


تكات نوسه


1- في ناس بتعمل سلطه الطحينه بالميه بس
لكن اضافه الزبادي بتخلي قوامها كريمي وطعمها جميل

2- لو لقينا قوامها تخين شويه بنخفف بالميه السخنه مش البارده لان الميه السخنه بتفتح لونها قوي

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495


سلطه الفاصوليا الخضرا

فاصوليا خضرا مسلوقه توضع في ميه فيها تلج ثم تنشل ونقطع عليها بصل جوانح وفلفل الوان ونحط عليها سكر خل ملح زيت

سلطه الزبادي بالخيار

خيار مبشور +زبادي +نعناع ناشف +خل ولمون +سكر وملح


تكات نوسه

1- الخيار لما بيكون مبشور من غير قشره بيبقي احسن

2- النعناع الناشف يفرك بالايد كويس قوي لحد مايبقي زي البودره
وهو مهم لاعطاء طعم رائع

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

سلطه الطماطم

كلنا عارفينها بس في حاجات بتخليها احلي
نخش عالتكات علي طول


تكات نوسه

1- يفضل ان البصل يتنقع في خل وملح شويه قبل ماتعملي السلطه
لانه كده بيدبل شويه ومش بيحرق العين وانتي بتاكلي

2- الخيار لو قشرتيه هايفرق قوي في الطمع
انا زيك كده كنت مستهتره بالموضوع ده وعمري مافكرت اعمله وكنت باقول ايه الشيفات الهبله دي بيقشروا الخيار ليه
بس لما جربت عرفت الفرق ... انتي كمان لازم تعرفيه

3- الخس الكابوتشا افضل بكتير من الخس البلدي
ولكن يفضل تقطيعه عشوائيا باليد مش بالسكين لانه رقيق قوي وبينزل ميه علي طول

4- الصوص او الدريسنج مهم جدا
مش شويه خل وكمون واقلب
لا اعملي اي صوص كويس تحبيه
انا عامه باحب صوص المسترده
معلقه مسترده معلقتين زيت دره خل ملح سكر واضربيهم في الكبه هايبقي تقيل زي المايونيز بس تحححححححححححححححححححفه

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

سلطه الحمص

حمص مسلوق كويس قوي يضرب في الكبه مع زيت وخل وملح وطحينه

بيتهيالي دي مش محتاجه تكات

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

التوميه

بوفيه سلطات بيتزا هت 599


3 علب زبادي+ 2 فصوص توم+ معلقتين مايونيز+ ملح و فلفل


نحط كل المقادير على بعض

نضربهم كلهم في الخلاط


تكات نوسه


1- التوم لازم يكون مفروم من الاول علشان مايعملش كتل صغيره

2- مانضربش كتير في الخلاط علشان المايونيز مايفكش

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

سلطه المكرونه

بوفيه سلطات بيتزا هت 126e14a44dc99fca0df1b8d9577b8a04

غايه في الروعه اللي مايعرفهاش لازم يجربها

كيس مكرونه صغيره مسلوقه +علبة تونه +جزر+خيار+ذرة+فلفل رومي+2ملعقه كبيرة مايونيز
+2ملعقه كبيرة جبنه كوبايات بطعم الشيدر او اي طعم تحبوه
ملح+فلفل اسود

نخلط كل المكونات


تكات نوسه

1- المكرونه لازم تكون نوع كويس علشان ماتفرولش ولا تعجن
انا باحب ريجينا

2-التونه اي نوع بس ياريت تكون قطعه واحده مش مفتته علشان تبان

3- ممكن نستبدل التونه بقطع لانشون او بسطرمه او حتي سوسيس متحمر ومتقطع
كلهم بيبقوا احلي من بعض

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495

سلطه البنجر

يقشر البنجر ويسلق ثم نضيف عليه ملح +فلفل+ زيت +سكر +خل

بوفيه سلطات بيتزا هت 12969915401495


تكات عامه لكل السلطات


1- السلطات كلها لازم تكون معموله قبلها بيوم او علي الاقل من الصبح
علشان تتشرب التتبيله كويس

2- الزبادي المستخدم في اي نوع سلطه لازم يبقي زبادي مبستر زي جهينه او اي ماركه تحبيها
عشان طعمه بيبقي كريمي
لكن الزبادي البلدي بيعمل حتت صغيره كده ومش بيدوب كويس

3-- المقادير بصراحه مش باعرفها لاني باعمل بالبركه كمان دي بتبقي متروكه لزوقك الشخصي
انتي مع الوقت هاتظبطي
ومهم قوي انك تدوقي بين كل خطوه والتانيه لحد ماتعرفي تظبطيها


4-اي حاجه مسلوقه زي البطاطس او البنجر او المكرونه او الحمص
لازم تتعمل علي طول وهي سخنه علشان تتشرب الطعم لكن لو سبتيها تبرد وبعدين حطيتي باقي المكونات مش هاتتشرب



بوفيه سلطات بيتزا هت 12969919021826


والي اللقاء في موضوع اخر باذن الله
[/size]
[/size]
[/size][/i][/b][/size][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b][/i][/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بوفيه سلطات بيتزا هت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» سلطات للرجيم ... رووووعة
» بيتزا هت بكرات الجبن
» بيتزا مظبوطة بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
جروب الحب :: الفئة الأولى :: مطبخ حواء واشهي الاكلات-
انتقل الى: