فرخة مقطعة 4 او 5 قطع (كل ماكانت القطع اصغر كان احلى)
2 بصلة متوسطة مقطعة شرائح
2م سمن بلدى
زنجبيل +قرفة (كترى بتكون احلى)+كسبرة+فلفل احمر+كارى +ورق غار
5 او 6 فصوص ثوم
كوب مرقة دجاج
2 م ك قشطة
عصير 1\2 لمونة
الطريقة
نحمر البصل فى السمن لما لونه يبقى دهبى نخرجه ونحطه فى طبق على جنب
نضيف التوابل فى السمن (1 م ص من كل نوع ماعدا القرفة ممكن يبقو ملعقتين)
نضيف الثوم وبعدين الفراخ نشوحها كويس فى التوابل لحد ماتاخد اللون الذهبى الجميل
نرجع البصل ونضيف كوب المرقه وبعدين القشطة وورق الغار
نضيف عصير الليمون
نسيبها تستوى
واستمتعى بريحة خطيييييييييييييييرة تملى البيت كله